Rockit – Baby rocker

Rockit baby rocker billede

Rockit barnevognsvugger er et prisvindende produkt der er i stand til at vugge din baby i søvn helt automatisk uden du selv behøver at skubbe barnevognen frem og tilbage. Den fylder meget lidt og er derfor nem at have med rundt liggende i barnevognen el. en taske og så monteres den ligeså nemt, så du hurtigt kan sætte gang i vuggefunktionen. Se præcis hvordan Rocit baby rocker fungerer i videoen herunder.

Specifikationer

  • Optil 60 timers batteritid
  • Lydløs motor
  • Udendørs og indendørs brug (vandtæt)
  • 30 minutters vuggecyklus
  • Måler: 15,5 x 8,6 x 9,5 cm
  • Vejer: 375 gram

Anmeldelse af Rockit – Baby rocker

Rockit er overall en lille nem anordning at bruge – alle kan montere den og komme igang (se selv hvor nemt det er i videoen herover). Den kan monteres på alle typer af klapvogne og barnevogne som hjælp til vugningen, med den smarte strap der nemt på- og afmonteres. Det er også muligt at købe en ekstra strap hvis man gerne vil have en siddende på alle barne-/klapvogne i husholdningen el. institutionen.

Unboxing af Rockit

Kommer snart

Montering/afmontering

Du får nok ikke et produkt der er meget nemmere at anvende end Rockit baby rocker. Det er designet til at alle skal kunne få gang i den hurtigt, for der er nemlig hverken tid eller tålmodighed til at stå og fumle med det når man har en baby der er træt og græder. Anvendelsen starter med en montering på barnevognen.

Den monteres

Afmonteringen er ligeså nem, og du kan roligt tage den af når baby er faldet i søvn uden det forstyrre. Det er kan du både fordi den er så effektiv at din baby bør sove tungt, men også fordi den er så simpel at afmontere.

Batteri

Det er klart at en babyrocker som denne er drevet af batterier, for det ville være yderst bøvlet at stå med en ledning og skulle bruge en stikkontakt hver gang du skal vugge din baby i søvn. Det stiller til gengæld også krav til batteriet der gerne skulle kunne holde til at blive brugt dagligt i lang tid, men også et batteri der ikke skal oplades hele tiden.

Den simple barnevognsvugger der virker

Det bedste ved Rockit er at du kan have den med overalt i din taske, barnevognskurv eller bare siddende på barnevognen. Den er nemlig så tilpas lille og handy at den aldrig vil være et fyldelement.