Sleepytroll barnevognsvugger

Sleepytroll baby rocker billede

Sleepytroll er en barnevognsvugger med bredere funktionalitet og den kan blandt andet monitorere om din baby bevæger sig og siger lyde, og ud fra det vurdere om den skal begynde at vugge automatisk igen. Det er en super god funktionalitet der kan give længerevarende søvn til en baby der måske blive vækket af en uventet lyd eller en drøm. Du kan se i videoen herunder hvordan Sleepytroll baby rockeren fungerer.

Specifikationer

  • Indendørs og udendørs brug (vandtæt)
  • Bevægelsessensor
  • Lydsensor
  • Genopladeligt batteri
  • Måler: 16,7 x 9 x 7,4 cm

Anmeldelse af Sleeptroll baby rocker

Sleeptroll er en fantastisk barnevognsvugger hvis man har budgettet til det. Den kan nemlig lige lidt mere end Rockit Babyrocker den kan, deraf også prisforskellen. Det helt unikke ved denne babyrocker og også det der gør Sleepytroll pengene værd er dens bevægelsessensor og lydsensor, som altså kan opfange bevægelser og lyde fra babyen når den ligger i barnevognen.

Det betyder at du kan montere Sleepytroll, som i øvrigt er super nemt, og derefter er dit arbejde sådan set gjort. Herfra sørger Sleepytroll nemlig for at vugge dit barn i søvn og hvis dit barn skulle vågne uventet eller for tidligt fra en lur, kan Sleepytroll opfange det med sin sensorer og så starter babyrockeren igen indtil barnet er faldet i søvn.

Unboxing af Sleepytroll

Kommer snart. Vi er igang med at færdiggøre vores video af Sleepytroll.

Montering/afmontering

Kommer snart

Funktionalitet – virker den?

Det første man vil stille spørgsmålstegn ved, det er om Sleepytroll virker? kan det virkelig passe at sensorne kan opfange bevægelse og lyd fra babyen og på den måde forlænge søvnen ved at starte igen. Ja det kan det faktisk!

Tænk på at der i Californien køre elektriske biler rundt som er føreløse og altså udelukkende køre på det sensorer kan opfange fra trafikken omkring bilen. Hvis du tænker på at det kan lade sig gøre, så lyder det pludselig ikke så mærkeligt at Sleepytroll kan opfange bevægelse og lyde og reagere på dem.

Spørgsmålet er så hvor godt det virker.

Den intelligente barnevognsvugger

Fordele

Ulemper