Ventilator til barnevogn

En barnevogn er et rigtig trygt sted for en baby, fordi det er småt og ligesom en hule. Desværre kan det også betyde at der kan blive meget indelukket og varmt i sommermånederne, især de dage hvor det ikke blæser og solen står højt på himlen hele dagen. Heldigvis kan man skabe lidt cirkulation i barnevognkassen med en barnevognsventilator.

Der findes ikke så mange forskellige ventilatorer til barnevogne, vi har til gengæld fundet dem der findes og skrevet lidt om dem herunder, så du kan vælge den der passer bedst til dig.

Bemoo barnevognsventilator

Denne ventilator fra det kendte mærke Beemoo er super nem at anvende og rigtig effektiv. Den er batteridrevet hvilket gør det nemt at komme igang og så skal man heller ikke bikse med opladning og ledninger mm.

Ventilatoren fra Beemoo er ligeledes super nem at montere med den klemmefunktion der er lavet på den. Du kan nemt montere den på styret af barnevognen hvorfra den vil blæse lige ind i barnevognskassen og skabe masser af cirkulation i luften derinde.

Det er selvfølgelig bedst at placere den på styret hvor din baby ikke kan nå den, men propellen er også buret inde bag et gitter, så det er noget nær umuligt at få fingrene i klemme i den. Den kan også anvendes på klapvogne af forskellig art og passer til alle barnevogne. Husk at tilkøbe batterier, kan gøre samme sted som du køber ventilatoren – en 12-pak for bare 89 kr.

Pris: 159 kr.

Inovi barnevognsvifte

Det andet alternativ der er at finde på det danske marked, er denne barnevognsvifte, som de selv kalder det, fra mærket Inovi der laver innovative løsninger og produkter til barnevogne. Den er også batteridrevet og kræver dermed ikke nogen ledning eller opladning.

Det gør den ligeledes super nem at montere på styret af barnevognen (som anbefales), så den kan blæse luft direkte ind i barnevognskassen for at skabe cirkulation. Den smarte fjederstang gør at man nemt kan ændre på retningen, tage den ud til siden eller hvad man lige har brug for.

Propellen eller viften om man vil, på denne blæser er ikke bag et gitter, til gengæld er den helt blød og lavet af skum så den ikke kan gøre skade på arme og fingre. Den kan anvendes til alle barnevogne og klapvogne uden problemer. Den er også meget kompakt så man kan pakke den til rejser man skal sydpå. Husk at tilkøbe batterier, kan gøre samme sted som du køber ventilatoren – en 12-pak for bare 89 kr.

Pris: 129 kr.

En automatisk vifte til barnevognen er en god måde at skabe luft til din baby på, uden at afkøle barnet for meget, men så det samtidig har mulighed for at sove det mest trygge sted, nemlig i sin barnevogn, gennem hele sommeren.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *